
شرکت ارتباطات کوه نور را قدیمیهای حوزه ارتباطات ثابت با نام نور تل میشناسند، این قدیمیهایی که میگوییم همانهایی هستند که تولد این شرکت در اوایل دهه 80 را به خاطر دارند و تلاشها و فراز و فرودهایش را دیدهاند. گذر از مسیر صعب العبور رقابت و ماندگاری در بازار بوده است که امروز محمدرضا قوی مدیرعامل جوان و پر انرژی شرکت ارتباطات کوه نور مدعی است که او و همکارانش عرصه ارتباطات سیار و ثابت کشور را مانند کف دستشان می شناسند و برای حرکت شرکت به سوی چشم اندازهای آینده سبدی پر از راهبرد و راهکار دارند.
این گفتگو در روزهایی که کرونا را به عنوان مهمان ناخوانده کنار خود داریم با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام شد تا شنونده روایت مدیرعامل شرکت ارتباطات کوه نور از فراز و فرودهای شرکتی شویم که رقیبانی بزرگ مانند را همیشه سر راه خود داشته است.
ارتباطات کوه نور اوایل دهه هشتاد با هدف خدمت رسانی در حوزه تلفن ثابت تشکیل شد و با اخذ پروانه اپراتوری تلفن ثابت در واقع دومین شرکتی در ایران بود که خدمات تلفن ثابت را ارائه داد.
این شرکت اولین مرکز سوئیچ تلفن خصوصی کشور را در استان اصفهان نصب و راهاندازی کرد و 10 هزار مشترک تلفن ثابت را جذب کرد. عرصه تنگ رقابت باعث شد تا ارتباطات کوه نور فرصت ورود به عرصه تلفن ثابت روستایی را پیش روی خود ببیند. حوزهای که تا سال 1397 سوددهی قابل قبولی داشت اما با توجه به بالا رفتن نرخ ارز این شرکت را در چالش جدید قرار میداد. آنها علاج درد قبل از واقعه کردند و تصمیم استراتژیک و مهمی اتخاذ شد و کوه نور از تلفن ثابت روستایی به تلفن همراه روستایی تغییر مأموریت میدهد و در روستاهای کشور خدمات رومینگ ملی را ارائه میدهد.
با اجرای این تصمیم راهبردی که تا امروز ادامه دارد، سهامداران در نظر دارند از سال 1400، با همکاری اپراتورها توسعه شبکه و پیمانکاری را با شتاب بیشتری ادامه دهد.
شرکت کوه نور نقش مهمی در پیشبرد اهداف مرتبط با حوزه ارتباطات به عنوان یکی از وزنههای اصلی صنعت فاوا دارد و به توسعه میاندیشد و مترصد نقش آفرینی به عنوان یکی از برترین خدمات دهندگان در حوزه ارتباطات کشور است.