مهدی کریمی، قائم مقام شرکت داده پردازی فن آوا در حاشیه بیستدومین نمایشگاه بین المللی تلکام ۲۰۲۱ اظهار کرد: شرکت داده پردازی فنآوا یکی ازشرکتهای هلدینگ مجموعه فن آوا است که با توجه به ایجاد زیر ساختهای بسیار متنوع در کشور تاکنون یک میلیون پورت پسیو در حوزه زیرساختهای adsl دارد که این فرصت حضور در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۰ باعث شد تا سرویس های جدید خود را اعلام کند.
وی به صدور مجوز fcp این شرکت در سال ۹۴ و توسط سازمان تنظیم مقررات اشاره کرد و بیان داشت: بیشترین نگرانی که ما در عرصه فعالیت کاری مان داریم این است که ارتباطات ثابت در سیستم دولتی مغفول واقع شده است و با توجه به میرا بودن برخی حوزههای کسبو کاری و با توجه به سیستم های قیمت گذاری حاکمیتی موجب شده که عملا فعالیت این شرکتها دچار اشکالات جدی از نظر درآمدی گردند.
قائممقام شرکت داده پردازی فنآوا ادامه داد: با توجه به این مشکل جدی نیاز است که دولت اندکی اجازه دهد تا تعرفه ها تعدیل شود تا دخل و خرج این شرکتها همخوانی داشته باشد و همچنین به نظر میرسد که دولت با تخفیفاتی مانند ترافیک رایگان که توسط این شرکت ها به مردم اعطا می کند بهتر است خدماتی شایسته تری برای فعالان این حوزه فراهم کند.
وی در خصوص مشکلات این حوزه خاطر نشان کرد: نیمبها کردنها، ترافیک رایگان و اجازه نداشتن اینکه اپراتورها قیمت واقعی سرویس را به مردم ارائه دهند و همچنین هزینههای پرسنلی، افزایش خرید تجهیزات و تغییر نکردن تعرفه های adsl در ۶ سال اخیر باعث شده تا شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت با مشکل جدی روبرو شوند.
کریمی با اشاره به برنامههای بلند مدت شرکت داده پردازی فن آوا افزود: حفظ زیرساخت موجود و بالا بردن کیفیت آن و ایجاد سرویس های ارزش افزوده روی زیرساخت گذشته، ورود به عرصه فرکانس و بیسیم و انتقال سرویسهای پر ترافیک روی فیبر شهری برنامهریزی شده است که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسند.
وی خاطر نشان کرد: شرکت داده پردازی فنآوا در حوزه سرویسهای قابل ارائه روی دیتا سرور و ارزش افزوده با شدت کار کرده و آینده روشنی دیده میشود.
کریمی در خصوص اجرای طرح صیانت گفت: تفسیرهای مختلفی در این طرح وجود دارد و اگر محدودیتی برای اینترنت نداشته باشد، آسیب چندانی به شرکتها وارد نمیکند اما اگر با محدود کردن اینترنت همراه باشد آسیب زیادی به این حوزه وارد می کند و باید نسبت به این موضوع شفاف سازی صورت گیرد تا نسبت به هجمههای بیهودهای که در فضای مجازی ایجاد میشود مردم اگاهی لازم پیدا کنند.