×

فروشگاه

1 وارد حساب کاربری شوید.
2 محصول مورد نیازتان را بررسی کرده.
3 مبلغ محصول را پرداخت کرده.

در پروسه طراحی سایت، همیشه این موضوع پیش می آید که در مرحله طراحی قالب و چینش صفحات

ساعات کاری

شنبه تا دوشنبه - 9 تا 18
سه شنبه - 10 تا 16
پنج شنبه ها تعطیل هستیم !

ثبت نام در خبرنامه :

جهت اطلاع از اخبار جدید لطفا ایمیل خود را ثبت کنید

ورود به حساب کاربری

گروه فن آوا | آوای متفاوت فناوری


رمز خود را فراموش کرده اید ؟

رمز خود را فراموش کرده اید ؟

صبر کنید، اطلاعاتم را به یاد آوردم !

شرکت گروه فن آوا

شرکت گروه فن آوا

جامعترین هلدینگ ICT در کشور...

۰۲۱۸۸۷۸۹۶۹۴
ایمیل info@fanava.com

آدرس:
تهران میدان آرژانتین خیابان الوند کوچه بیست و نهم پلاک 3

نمایش در نقشه های گوگل!
تماس با گروه فن‌آوا ۰۲۱۸۸۷۸۹۶۹۴
  • پشتیبانی
  • ورود کاربران
  • درباره ما
    • معرفی شرکت
      • تاریخچه
      • هیئت مدیره و مدیر عامل
      • مجوزها
      • افتخارات و دستاورد ها
      • ماموریت ها و برنامه ها
    • سهامداران
      • ورود به سامانه سهامداری
      • مشاهده اطلاعات سهام
      • اطلاعیه های کدال
      • تاریخچه سهام
    • شرکت های تابعه و هم گروه
      • فن آوا کارت
      • شبکه گستر فن آوا
      • داده پردازی فن آوا
      • فن آوا ماهواره
      • شرکت ارتباطات کوه نور
      • تضمین گستر فن آوا
      • فن آوا سیستم
      • داده سامانه فن آوا
      • معتمد همراه فن آوا
      • ارتباطات فن‌آوا
    • هویت برند گروه فن آوا
      • لوگوی گروه فن آوا
  • خدمات و محصولات
  • اخبار
  • ارتباط با ما
    • تماس با ما
    • پرتال داخلی فن آوا(ویژه همکاران)
  • پایگاه دانش فن آوا
  • موقعیت های شغلی
  • مسئولیت های اجتماعی
  • EN
سامانه
سهامداران
  • صفحه اصلی
  • نوشته ها
  • اخبار
  • خبر خوب فن‌آوا برای اپراتورهای کشور در حوزه امنیت سایبری
2025-05-18

خبر خوب فن‌آوا برای اپراتورهای کشور در حوزه امنیت سایبری

خبر خوب فن‌آوا برای اپراتورهای کشور در حوزه امنیت سایبری

توسط مدیر / شنبه, 01 ژانویه 2022 / نوشته شده در اخبار

روز دوم دی‌ماه، نمایشگاه تلکام ۱۴۰۰ در فضایی به وسعت تقریبی ۱۰ هزار مترمربع با حضور شرکت‌های زیرساختی ارتباطات و فناوری اطلاعات و در قالب ارائه تخصصی خدمات و دستاوردهای نوین و انجام مذاکرات B2B با شعار «مخابرات؛ تحول دیجیتال و توسعه پایدار» آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه فعالان و دست‌اندرکاران و شرکت‌های حوزه مخابرات و فناوری‌های ارتباطی پس از یک وقفه دوساله ناشی از پاندمی جهانی کووید ١٩ در قالب مشارکت یا بازدید حضور پیدا کردند.

هلدینگ فن‌آوا نیز در روز اول نمایشگاه تلکام در یکی از غرفه‌ها حضور داشت و با برگزاری یک ورکشاپ نیم‌ساعته به بررسی حوزه امنیت سایبری در دنیا و ایران پرداخت و نیز از رونمایی از یک محصول در این همین حوزه خبر داد.

به گزارش راه پرداخت طبق مباحثی که در ورکشاپ فن‌آوا مطرح شد، یکی از مهم‌ترین مباحثی که در حوزه امنیت سایبری از اهمیت بالایی برخوردار است، حوزه مربوط به شبکه‌های ارتباط از راه دور (telecommunication) و حملات و مخاطراتی است که طی این سال‌ها طبق مدل‌سازی‌های تهدید (threat modeling) صورت می‌گیرند.

طبق مباحث این ورکشاپ، اولین ارگان امنیتی که وارد حوزه مدل‌سازی تهدیدات شد OWASP یا The Open Web Application Security Project است. این اپلیکیشن به این نتیجه رسید که استفاده لحظه‌ای از استانداردهای امنیتی کافی نیست و تلاش کرد بتواند حملات و مخاطرات سایبری را پیش‌بینی کند. یعنی دستیابی به سطحی از فناوری امنیت سایبری که بتوان در آن به‌ جای واکنش پس از حادثه، آن را پیش‌بینی کرد.

طبق اعلام OVASP تا سال ۲۰۲۵ در تمامی شبکه‌ها، حملات DDOS یا Distributed denial of service بزرگ‌ترین تهدید محسوب می‌شود. شاید دو سال پیش این ماجرا خیلی جدی گرفته نمی‌شد تا اینکه اپراتور اورانژ که یک شرکت مخابراتی چندملیتی و فرانسوی است و در سطح بین‌الملل خدمات تلفن همراه و اینترنت ارائه می‌دهد، مورد حمله سایبری قرار گرفت. این حمله تقریباً بزرگ‌ترین حمله‌ای است که در حوزه حملات DDOS صورت گرفته است. پیش‌ از این یک اپراتور هشت روز تحت تأثیر حملات DDOS بوده که این رکورد با حمله اخیر به اپراتور اورانژ فرانسه تا به این لحظه به ۱۳ روز رسیده است.


استانداردهای فعلی در حوزه امنیت سایبری خوب، اما ناکافی هستند


به اعتقاد فعالان حوزه امنیت سایبری در هلدینگ فن‌آوا، استانداردهایی که در حال حاضر برای محافظت از شبکه‌های مختلف از جمله شبکه‌های بانکی وجود دارند، پاسخگوی حملات جدید نیستند به این دلیل که ما نمی‌توانیم حملات احتمالی را اولویت‌بندی کنیم و ببینیم چه ریسکی بیشتر متوجه شبکه مورد نظر ماست.

به‌عنوان‌ مثال یک دقیقه غیرفعال‌شدن سیستم‌ها برای یک شبکه بانکی یا صنعتی بار مالی دارد، بنابراین باید جلوی مخاطراتی که فعالیت مالی آن شبکه را تحت تأثیر قرار می‌دهند، گرفته شود. علاوه بر این شبکه‌هایی که مشتری دارند، علاوه بر مقاومت در برابر حملاتی که فعالیت‌های مالی آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باید بتوانند در برابر حملاتی که اطلاعات شخصی مشتریان را هدف قرار می‌دهد نیز مقاومت کنند.

در اکثر کشورهای دنیا مبحث امنیت اپراتورها و حریم شخصی کاربران از اهمیت زیادی برخوردار است، به‌طوری‌ که این کشورها هزینه‌های زیادی را برای برقراری این امنیت و آگاهی‌رسانی به افراد صرف می‌کنند. در کشور ما به‌دلیل شرایطی که وجود دارد هر نوع اپلیکیشنی روی دستگاه‌های تلفن همراه افراد نصب می‌شود و هیچ نظارت دقیق و مستقیمی روی آن وجود ندارد.

طبق آمار منتشرشده از سازمان‌هایی که حملات سایبری را رصد می‌کنند، کشور ما جزء ۱۰ کشور ضعیف دنیا در حوزه امنیت سایبری است. در ایران PHA یا رصد ترافیک دستگاه‌های آلوده که امروزه مبحث بسیار مهمی در حوزه امنیت سایبری است، جدی گرفته نمی‌شود.

حملات DDOS به‌دلیل تجهیزات پیشرفته و گران‌قیمتی که برای مقابله می‌طلبد، یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ به اوج خود برسد. در همین حوزه در هلدینگ فن‌آوا محصولاتی تولید شده که عملکرد این محصولات مطابق با معیارهای شرکت‌های بزرگی است که در سطح دنیا در حوزه امنیت سایبری فعالیت می‌کنند.

بر همین اساس و با توجه به مباحث مطرح‌شده در مورد ضعف‌های کشورمان در خصوص امنیت سایبری، هلدینگ فن‌آوا اعلام کرد که طی یک تا دو ماه آینده، از محصولی رونمایی می‌شود که می‌تواند به اپراتورها خدمات مقابله با حملات DDOS را با شرایط مشخص ارائه دهد.

درباره مدیر

شما می توانید مطالب مرتبط دیگری را نیز در اینجا ببنید

مردانی شهربابک عنوان کرد:
استفاده گروه فن آوا از ظرفیت‌های برتر داخلی و خارجی برای حل مشکلات مردم
امضای تفاهم نامه همکاری میان فن آوا کارت و دانشگاه صنعتی امیرکبیر
با امضاء تفاهم‌نامه همکاری:
آمادگی فن آوا برای انتقال تجارب فناورانه به مدیریت بحران کشور

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ها

  • Elementor #6888

    مجمع عمومی عادی گروه فن آوا در روز پنجشنبه ۲۱ ت...
  • مجمع عمومی عادی سالانه گروه فن آوا

    آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه ...
  • فن‌ آوا کارت نصب و پشتیبانی ۵۰ هزار دستگاه پایانه‌ فروشگاهی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را برعهده گرفت

    نصب و پشتیبانی ۵۰ هزار دستگاه پایانه‌ فروشگاهی ...
  • پیام تسلیت مدیرعامل گروه فن‌آوا در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و هیأت همراه

    بسم الله الرحمن الرحيم وَلَا تَحسَبَنَّ الَّذِي...
  • مقیمی به عنوان سرپرست جدید معاونت اداری و سرمایه انسانی گروه فن آوا معرفی شد

    به گزارش ارتباطات و برند گروه فن آوا، در جلسه ش...

دسته بندی

  • اخبار
  • گزارش تصویری
  • مقالات

عضویت در خبرنامه

برای اطلاع از جدیدترین رویداد ها و اخبار در خبرنامه ما عضو شوید.

شبکه های اجتماعی

instagramlinkedin twitterلوگو آپارات

ارتباط با ما :

تلفن : ۰۲۱۸۸۷۸۹۶۹۴
fanava email

آدرس شرکت :
تهران میدان آرژانتین خیابان الوند کوچه بیست و نهم پلاک 3

آدرس ما روی نقشه گوگل

© 2019 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه فن آوا می باشد.

بالا