به گزارش ارتباطات و برند گروه فن آوا، با حضور دکتر محمد حسن نامی معاون وزير و رئيس سازمان مديريت بحران كشور و دکتر محمد مردانی شهربابک مدیر عامل گروه فن آوا تفاهمنامه همکاری مابين سازمان مديريت بحران كشور و گروه فن آوا امضا شد.
در این جلسه ابتدا مدیرعامل گروه فن آوا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به قدمت 20 ساله و توانمندیهای گروه فن آوا گفت: فن آوا در حوزههای مختلف صنعت ICT از پتانسیلهای بالایی در حوزه فنی برخوردار است که داشتن اکثر مجوزها و پروانههای کاری در حوزه، ارتباطات، پرداخت الکترونیک، فنی و مهندسی و نرمافزاری سبب شده که خدمات گسترده و متنوعی را ارائه کند.
مردانی شهربابک در تشریح راهبرد گروه فن آوا در ورود به حوزههای ملی گفت: جهتگیری گروه فن آوا برای حل مسائل و مشکلاتی است که مستقیما بر زندگی مردم تاثیر میگذارد، بر این اساس ابتدا مسئله مهم کشور را پیدا میکنیم و این مسئله در قالب یک کسب و کار جدید تعریف میشود، به نحوی که از سرمایهگذاری بخش خصوصی برای راهاندازی آن کسب و کار بهره میبریم. به عنوان نمونه هم اکنون با راهاندازی سامانه ستکاوا و همکاری با وزارت جهاد کشاورزی توانستهایم زنجیره تامین و توزیع مرغ منجمد، مرغ گرم و گوشت قرمز منجمد را در برخی از استانها مانند تهران، البرز، قزوین، گلستان و … به بهرهبرداری برسانیم. همچنین در آینده نزدیک در حوزه دارو و کمک به اپراتورهای ارتباطات سیار نیز راهکارهای مهمی را ارائه خواهیم کرد.
نایب رئیس هیات مدیره گروه فن آوا در تشریح تجارب و توانمندیهای فن آوا در خصوص مدیریت بحران بیان داشت: در حوزه مدیریت بحران مطالعات گستردهای انجام دادهایم که هم اکنون در موضوعات ارتباطات و فنآوریهای فضایی، تصویربرداری هوایی و موضوعات مربوط به ژئوماتیک توانمندیهای قابل توجهی را در اختیار داریم. به عنوان مثال طراحی و تجهیز خودرو مدیریت بحران برای برقراری ارتباطات در منطقه بحران زده پروژهای بود که در سالهای گذشته نمونه آن تولید و عرضه شده بود و هم اکنون تصویربرداری هوایی با رزولوشن بسیار بالا و دقت 7 سانتیمتر در سریعترین زمان ممکن دستاوردی است که کاربردهای مهمی در تخمین میزان خسارات وارده در مناطق بحران زده خواهد داشت. آمادگی داریم از هر کمکی برای مدیریت بحران دریغ نکنیم و دانشی که در این زمینه ایجاد شده است را منتقل کنیم.
دکتر نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: آینده راهی نیست جز اینکه در پوشش هر نوع فناوری و بخصوص فناوری اطلاعات حرکت کنیم، روز به روز فناوری در حال پیشرفت سریع است بنابراین در مدیریت بحران نیازمند سامانههایی هستیم که جامع نگر باشند. این موضوع از این حیث اهمیت دارد که در کشور ما با داشتن کمتر از یک درصد از جمعیت جهان بیش از 6 درصد از سهم مخاطرات و بلایای طبیعی در جهان سهم ما میباشد.
معاون وزیر کشور گفت: 72 درصد از مساحت سرزمینی ما یا بر روی گسل است و یا در حریم گسل قرار دارد و نزدیک به 63 درصد اماکن و ساختمانهای ما نا ایمن هستند بنابراین ما برای حفظ جان و مال مردم نیازمند همکاری تمامی دستگاههای توانمند در این زمینه هستیم، که فنآوا میتواند نقش مهمی در این مورد داشته باشد که امضاء این تفاهمنامه میتواند اثرات مبارکی داشته باشد.
دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور در انتها یادآور شد: برای پیشگیری در حوادث استفاده از فناوریهای نوین و بروز، آموزش در فضای رسانه و مجازی نقش برجستهای خواهد داشت.